Foliebakt seifilet med sommerkål

Foliebakt seifilet med sommerkål

20-40 min
Middels
Print
Om sommeren er det ofte tilgang på småsei, en fisk med mye smak som egner seg godt på grillen og som smaker sammen med den sarte sommerkålen. 
PORSJONER4

Ingredieser

Sommerkål

Fremgangsmåte

  • Lag 2 store flak av tykk aluminiumsfolie (vanlig folie i tre lag). Smør folieformene.
  • Skjær seifileten i 8 jevnstore stykker.
  • Legg fiskestykkene på det ene flaket, dryss på salt og pepper og drypp olje over. Pakk folien løst rundt fisken.
  • Legg båtene av sommerkål på det andre flaket.
  • Smuldre norzola over sammen med soltørket tomat og pinjekjerner.
  • Dryss på salt og pepper og drypp olje over.
  • Pakk folien løst rundt kålen.
  • Sett pakkene på grillen under lokk og bak fisk og kål til det er akkurat kokt, ca. 8 minutter.
  • Server fisk og kål med potetsalat til.