Foliegrillet-kyllingfilet-med-urter-1

Foliegrillet kyllingfilet med urter

Under 20 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Kyllingfilet er alltid mørt og egner seg perfekt på grillen. Ved å pakke fileten inn i folie sammen med litt smør og urter får alle de gode smakene utvikle seg, og når de blir åpnet vil den deilige duften spre seg rundt bordet. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Lag fire foliepakker med kyllingfilet, smør, oppdelt vårløk og urter.
  • Pakk sammen foliepakkene og legg dem over på grill, ca. 15-20 minutter. Flytt pakkene fra varmt til middels varmt under grilltiden, pass på at det ikke blir for varmt.
  • Grill samtidig maiskolbene rett på grillen.
  • Server kylling- og grønnsakspakkene med grillet mais og gjerne kokte ferskpoteter.
Kilde: matprat.no
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Stikkord for denne oppskriften