Fristende pai med løk

Fristende pai med løk

Over 60 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Løk gir god smak til pai, og du kan bruke forskjellige sorter løk sammen - slik vi har gjort her. Server den f.eks. med en tomatsalat til. 
PORSJONER4

Ingredieser

  • 1 pk ferdig paideig

Fyll

Fremgangsmåte

  • Legg paideigen i en paiform og la den stå på benken mens du lager fyllet.
  • Skrell og skjær løk og hvitløk i tynne ringer. Stek løken myk og blank i smøret uten at den tar farge.
  • Tilsett finsnittet vårløk og stek med noen minutter.
  • Fordel fyllet i paiskallet. Pisk sammen egg, fløte, salt, pepper og kajennepepper og hell dette over løken i paiformen. Strø på revet ost. Stek paien midt i ovnen ved 200 grader til fyllet er stivnet og paien er gyllen - 30-40 minutter.
  • Server paien nystekt og varm med en salat til.
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest