MP_Frittata-med-artisjokk-tomat-og-squash1

Frittata med artisjokk, tomat og squash

20-40 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Kos deg med en nydelig frittata eller eggepanne!
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Forvarm ovnen til 200 ˚C. Varm margarin og olje i en stekepanne og stek oppdelt squash, vårløk og hvitløk til det er mykt.
  • Visp sammen egg og fløte/melk og tilsett salt og pepper. Hell eggeblandingen over grønnsakene og fordel tomater og halve artisjokker på toppen. Dryss over ost.
  • Sett frittataen inn i ovnen og stek den i 20-25 minutter, til den har stivnet og begynner å få farge. La frittataen hvile noen minutter før den serveres.
  • Frittataen kan serveres både varm, lunken og kald.

 

Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest