MP_Frittata-med-asparges-potet-og-chèvre
Til oppskriften

Frittata med asparges og chévre

Denne frittataen kan både serveres som en tapasrett eller settes frem på en buffet eller koldtbord.
40-60 min
Enkel
Forrett, Koldtbord, Lunsj
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Stek potetene i olivenolje på middels varme ca. 20-25 minutter eller til de har begynt å få litt farge og er møre.
  • Tilsett aspargesene de siste minuttene og la dem bli myke. Krydre med salt og pepper.
  • Visp sammen egg, fløte/melk, parmesan, salt og pepper. Hell blandingen over potetene og dryss chèvre på toppen.
  • Sett inn i ovnen ved 180 ºC og stek i ca. 15-20 minutter til eggene har satt seg og frittataen er gyllenbrun på toppen.
  • * smuldret med fingrene, hvit geitost
Print