Frittata med asparges og chévre

MP_Frittata-med-asparges-potet-og-chèvre
40-60 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling

Frittata med asparges og chévre

Denne frittataen kan både serveres som en tapasrett eller settes frem på en buffet eller koldtbord.
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Stek potetene i olivenolje på middels varme ca. 20-25 minutter eller til de har begynt å få litt farge og er møre.
  • Tilsett aspargesene de siste minuttene og la dem bli myke. Krydre med salt og pepper.
  • Visp sammen egg, fløte/melk, parmesan, salt og pepper. Hell blandingen over potetene og dryss chèvre på toppen.
  • Sett inn i ovnen ved 180 ºC og stek i ca. 15-20 minutter til eggene har satt seg og frittataen er gyllenbrun på toppen.
  • * smuldret med fingrene, hvit geitost
Del meg da vel!
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Populære oppskrifter den siste uken