MP_Frittata-med-asparges-potet-og-ost-1
Til oppskriften

Frittata med asparges, potet og ost

Server frittata som én av flere tapasretter, eller la den gjerne få en plass på det norske koldtbordet. 
20-40 min
Enkel
Forrett, Koldtbord, Lunsj
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skrell potetene og skjær dem i skiver. Del asparges og paprika i biter.
  • Stek potetene i olivenolje på middels varme til de har begynt å få litt farge. Tilsett asparges og paprika de siste minuttene og la dem bli myke. Ha alt over i en ildfast form.
  • Visp sammen egg, vann og parmesan og krydre med salt og pepper. Hell blandingen over formen og dryss revet ost på toppen.
  • Stek ved 180 °C i ca. 15 minutter til eggene har stivnet og frittataen er gyllenbrun på toppen.
  • Tips: Har du ikke stekeovn? Lag frittataen i stekepanne og stek den på svak varme, under lokk til eggene har stivnet.
Print