Frittata med asparges, potet og ost

MP_Frittata-med-asparges-potet-og-ost-1
20-40 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling

Frittata med asparges, potet og ost

Server frittata som én av flere tapasretter, eller la den gjerne få en plass på det norske koldtbordet. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skrell potetene og skjær dem i skiver. Del asparges og paprika i biter.
  • Stek potetene i olivenolje på middels varme til de har begynt å få litt farge. Tilsett asparges og paprika de siste minuttene og la dem bli myke. Ha alt over i en ildfast form.
  • Visp sammen egg, vann og parmesan og krydre med salt og pepper. Hell blandingen over formen og dryss revet ost på toppen.
  • Stek ved 180 °C i ca. 15 minutter til eggene har stivnet og frittataen er gyllenbrun på toppen.
  • Tips: Har du ikke stekeovn? Lag frittataen i stekepanne og stek den på svak varme, under lokk til eggene har stivnet.
Del meg da vel!
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Populære oppskrifter den siste uken