Frittata

Frittata med poteter, skinke og erter

20-40 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Den kan du spise både varm og kald. Som tilbehør kan du ha et godt brød og en god salat.
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Forvarm stekeovnen til 220 grader.
  • Stek løken et par minutter i litt smør i en stor stekepanne. Ha i potene. La potetene få en gyllen farge ved middels temperatur.
  • Visp sammen egg, melk, salt og pepper.
  • Ha i skinken og ertene i pannen. Bland godt sammen før du har eggeblandingen over. Dryss osten på toppen.
  • Sett stekepannen i ovnen og stek til omeletten blir fast, ca. 20 minutter. La omeletten avkjøle i 5-10 minutter før du vipper den ut av panna.
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest