Frittata med tomater og spinat
Til oppskriften

Frittata med tomater og spinat

Denne italienske omeletten byr på både løk, spinat og tomater. Frittata er  utmerket som et måltid etter trening, pålegg på brødskiven eller som en rett på et tapasbord.
Under 20 min
Middels
Forrett, Koldtbord, Lunsj, Middag
Italia
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Stek hvitløk og rødløk på middels varme i en stekepanne med olje, 2-3 minutter. Ha spinat i pannen og stek den til den faller sammen.
  • Visp sammen egg, salt og pepper. Legg halve tomater over grønnsakene i stekepannen, og hell over eggeblandingen. La eggepannen stivne ved middels varme, 10-15 minutter.
  • Riv parmesan over når eggepannen har stivnet. Legg eventuelt på et lokk slik at osten smelter.
  • Server frittataen slik den er i pannen, skjær den opp i pene kakestykker eller i små biter til tapas. Server gjerne grovt brød til for et mer fullverdig måltid.
Kilde: matprat.no Foto: Synøve Dreyer
Print