Frittata-med-tomat-og-spinat

Frittata med tomater og spinat

Under 20 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Denne italienske omeletten byr på både løk, spinat og tomater. Frittata er  utmerket som et måltid etter trening, pålegg på brødskiven eller som en rett på et tapasbord.
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Stek hvitløk og rødløk på middels varme i en stekepanne med olje, 2-3 minutter. Ha spinat i pannen og stek den til den faller sammen.
  • Visp sammen egg, salt og pepper. Legg halve tomater over grønnsakene i stekepannen, og hell over eggeblandingen. La eggepannen stivne ved middels varme, 10-15 minutter.
  • Riv parmesan over når eggepannen har stivnet. Legg eventuelt på et lokk slik at osten smelter.
  • Server frittataen slik den er i pannen, skjær den opp i pene kakestykker eller i små biter til tapas. Server gjerne grovt brød til for et mer fullverdig måltid.
Kilde: matprat.no Foto: Synøve Dreyer
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest