Frossen-jordbærdrom

Frossen jordbærdrøm

Over 60 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Dette er en fantastisk god dessert- og iskake med jordbær. Kaken er kjempegrei å lage på forhånd og ha stående i fryseren frem til servering. 
PORSJONER8

Ingredieser

Pynt

Fremgangsmåte

  • Smelt smøret. Bryt kjeksen i biter. Bland med smøret i en mikser.
  • Trykk deigen ut i en form på ca 20 cm i diameter.
  • Rens jordbær og kjør i en mikser.
  • Skill eggene i plommer og hviter. Visp hvitene til kraftig marengs.
  • Pisk fløten til krem.
  • Bland osten med eggeplommer, sukker og vaniljesukker.
  • Rør i kremen og de mosede bærene. Vend i eggehvitene.
  • Hell blandingen i formen. Dekk med folie og la stå i fryseren til neste dag.
  • Ta kaken ut ca 20 minutter før servering.
  • Skjær jordbær i skiver. Pynt kaken med jordbær og mynteblader.
  • Flere fristende kaker med bær
  • Tips: Det er best å lage denne kaken dagen før, den trenger god tid i fryseren.
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest