Fylte cannelloni

Fylt cannelloni

Over 60 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
PORSJONER4

Ingredieser

  • 8 stk cannellonirør
  • 25 g ferskrevet parmesan
  • stilker friske urter til pynt

Fyll

Fremgangsmåte

  • Lag fyllet slik: Smelt smøret i en gryte på svak varme. Ha i spinat og stek i 2- 3 minutter. Ta spinaten opp av gryten. Rør inn ricotta og parmesan. Tilsett skinke. Krydre med muskatnøtt, salt og pepper. Visp inn fløte og egg til det blir en tykkt.
  • Kok opp en stor gryte med lettsaltet vann over middels varme. Ha i cannellonirør og kok i 10-12 minutter, eller til de er nesten myke. La pastaen renne av og sett den til avkjøling.
  • Ha fyllet i en sprøytepose. og fyll cannellonirørene.
  • Fordel litt av bechamelsaus i bunnen av en ildfast form. Legg cannellonien i et lag oppå sausen. Hell resten av bechamelsausen over. Dryss med parmesan på toppen. Stek i forvarmet stekeovn ved 190 ° i cirka 40-45 minutter.
  • Pynt med friske urtekvister og server straks.
  • * Tint, avsil tog hakket.
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest