Meny

Fylt kyllingfilet

Fylt-kyllingfilet-

Oppdatert

20-40 min
Enkel
Skriv ut Legg oppskriften til din samling

Fylt kyllingfilet

Enkel oppskrift på fylt kyllingfilet bakt i ovnen med feta, oregano og bacon. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Sett stkovnen på 200 ℃.
  • Bland feta, oregano og pepper.
  • Lag en lomme i hver kyllingfilet ved å lage et snitt på langs. Fyll lommene med feta blandingen.
  • Legg tre stykker baconskiver rundt hver kyllingfilet, og legg de i en smurt ildfast form.
  • Sett formen med kyllingfiletene i ovnen og stek i ca. 20 minutter, sett de på grill de siste 10 minuttene men pass på så baconet ikke blir brent.
Server med ris og en god salat til.

    Share on facebook
    Share on pinterest
    Share on email
    Populære oppskrifter
    Kanskje du vil like disse også