Fylt kyllingfilet

Fylt kyllingfilet

20-40 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Enkel oppskrift på fylt kyllingfilet bakt i ovnen med feta, oregano og bacon. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Sett stkovnen på 200 ℃.
  • Bland feta, oregano og pepper.
  • Lag en lomme i hver kyllingfilet ved å lage et snitt på langs. Fyll lommene med feta blandingen.
  • Legg tre stykker baconskiver rundt hver kyllingfilet, og legg de i en smurt ildfast form.
  • Sett formen med kyllingfiletene i ovnen og stek i ca. 20 minutter, sett de på grill de siste 10 minuttene men pass på så baconet ikke blir brent.
  • Server med ris og en god salat til.
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Stikkord for denne oppskriften