Fylt paprika med kjøttdeig, løk og ris

Fylt-paprika-med-kjøttdeig-og-ris
20-40 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling

Fylt paprika med kjøttdeig og ris

Fylte paprika med kjøttdeig, løk og ris er super enkelt og smaker godt.
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Forvarm ovnen på 200 °C
  • Kok risen som anvist på pakken.
  • Stek karbonadedeig sammen med krydder, løk, hvitløk. Ta det ut av pannen og bland inn risen og litt hakket persille.
  • Skjær forsiktig toppen av paprikaene og fjern frøene. Spar på toppene.
  • Fyll paprikaene med kjøttdeigblandingen. Legg på toppene. Ha godt med oliven olje i bunnen av en ildfast form og sett de fylte paprikaene i formen. Stek i 20-25 minutter.
  • Server med et godt brød til.
  • * Jeg bruker 1 pose boil in bag middagsris med villris.
Del meg da vel!
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Populære oppskrifter den siste uken