Fylt-paprika-med-kjøttdeig-og-ris

Fylt paprika med kjøttdeig og ris

20-40 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Fylte paprika med kjøttdeig, løk og ris er super enkelt og smaker godt.
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Forvarm ovnen på 200 °C
  • Kok risen som anvist på pakken.
  • Stek karbonadedeig sammen med krydder, løk, hvitløk. Ta det ut av pannen og bland inn risen og litt hakket persille.
  • Skjær forsiktig toppen av paprikaene og fjern frøene. Spar på toppene.
  • Fyll paprikaene med kjøttdeigblandingen. Legg på toppene. Ha godt med oliven olje i bunnen av en ildfast form og sett de fylte paprikaene i formen. Stek i 20-25 minutter.
  • Server med et godt brød til.
  • * Jeg bruker 1 pose boil in bag middagsris med villris.
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest