Fylt, saftig lammelår

Fylt, saftig lammelår

Over 60 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Smakfull oppskrift på utbenet lammelår fylt med sjampinjong, løk, hvitløk og rosmarin.
PORSJONER4

Ingredieser

Lammelår

Fyll

Fremgangsmåte

  • Hvis du vil bene ut lammelåret selv, gjør du det nå. Se egen artikkel for instrukser.
  • Sett ovnen på 150 grader.
  • Grovhakk og stek fyllet.
  • Fyll det utbenede lammelåret med sjampinjong-fyllet og surr det sammen med hyssing. Krydre steken med grovt havsalt og pepper.
  • Brun kjøttet i en panne og legg det over i en ildfast form.
  • Sett formen i ovnen og reduser temperaturen til 100 grader. La steken stå i 1 time.
  • Reduser temperaturen til 50 grader og la stå ytterligere 1 time, til kjernetemperaturen når 65 grader.
  • La låret hvile i 10-15 minutter før du skjærer i det.
  • Servér gjerne med en god lammesaus, poteter og gode grønnsaker.
Kilde: meny.no
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest