Meny

Fylt, saftig lammelår

fylt saftig lammelar 1

Oppdatert

Over 60 min
Middels
Skriv ut Legg oppskriften til din samling

Fylt, saftig lammelår

Smakfull oppskrift på utbenet lammelår fylt med sjampinjong, løk, hvitløk og rosmarin.
PORSJONER4

Ingredieser

Lammelår
Fyll

Fremgangsmåte

  • Hvis du vil bene ut lammelåret selv, gjør du det nå. Se egen artikkel for instrukser.
  • Sett ovnen på 150 grader.
  • Grovhakk og stek fyllet.
  • Fyll det utbenede lammelåret med sjampinjong-fyllet og surr det sammen med hyssing. Krydre steken med grovt havsalt og pepper.
  • Brun kjøttet i en panne og legg det over i en ildfast form.
  • Sett formen i ovnen og reduser temperaturen til 100 grader. La steken stå i 1 time.
  • Reduser temperaturen til 50 grader og la stå ytterligere 1 time, til kjernetemperaturen når 65 grader.
  • La låret hvile i 10-15 minutter før du skjærer i det.
  • Servér gjerne med en god lammesaus, poteter og gode grønnsaker.
Kilde: meny.no

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Populære oppskrifter
Kanskje du vil like disse også