Fylte-pannekaker-med-rokelaks

Fylte pannekaker med røkelaks

20-40 min
Middels
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Rømme, dill og røkelaks fylt i en pannekake er alt som skal til for å servere en flott liten smårett eller forrett som denne. 
PORSJONER4

Ingredieser

Pannekakerøre

Fyll

Fremgangsmåte

  • Bland mel og salt. Tilsett omtrent halvparten av melken. Rør godt til en tykk og klumpfri røre. Tilsett resten av melken og visp inn eggene. La røren svelle ca. 15 minutter.
  • Stek tynne pannekaker på forholdsvis sterk varme.
  • Skjær røkelaks i terninger og bland dem i rømme sammen med hakket dill. Smak til med pepper.
  • Fyll pannekakene og rull dem sammen.
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest