Fylte sjampinjonger

Fylte Sjampinjonger

20-40 min
Middels
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
PORSJONER30 stykker

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Fjern stilken fra soppe og fin hakk disse. Finhakk søk og chorizo. Hakk bladpersille.
  • Smelt smøret i en stekepanne på svak varme, ha i løken og stek den til den er blank og mør. Skru opp varmen og ha i kjøttdeig. Stek i ca et minutt og rør godt så klumpene forsvinner.
  • Ha i soppstilkene og chorizo og stek videre til blandingen er tørr og brunet. Ha i tomatpurré og vannet. Kok opp, skru ned varmen og la det surre i 5 minutter eller til det har tyknet. Ha i brødsmulene og hell alt over i en bolle for å avkjøle.
  • Forvarm stekeovnen til 210 °C. Smør langpannen lett. Fyll sopphattene med kjøttblandingen. klapp til med en bredbladet kniv så det blir høyest på midten. Legg soppen i langpannen og stek høyt oppe i ovnen i 10 minutter.
  • Dryss over persille og server soppen varm.
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest