blomster

 

Fylte squashblomster

Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Da det ikke er lett å få tak i squashblomster (hvis du ikke dyrker squas selv) kan man bruke dette fyllet i paprika, tomater, squash eller løk.

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Stek løken blank i en panne. Ha i risen, tomatene, mynte og salt og pepper. La alt koke på middels varme til risen er ferdig. Hell så over litt nypresset sitronsaft.
  • Rens blomstene for støvbærere. Ha så i blandingen i blomstene og pakk det godt inn.
  • Legg de fylte blomstene tett i tett i en kjele. Ha på litt vann i kjelen så det dekker bunnen. Ha litt god olivenolje over blomstene.
  • La det koke i 30-40 minutter med lokket på.
  • Server med en god salat.
Kilde: Pippi
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest