Fylte-tomater

Fylte tomater

20-40 min
Middels
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Fylte tomater kan serveres som en raffinert forrett, som en liten kveldsrett eller til middag f.eks. med pasta, ris eller salat til 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skjær et lokk av tomatene og ta ut innholdet. Skjær tomatinnholdet i biter. Skrell og hakk hvitløk og løk. Stek kjøttdeig og løk sammen i en panne. Tilsett tomathakket og basilikum. La røren surre i ca. 10 minutter og smak til med salt og pepper.
  • Del oliven i to og riv mozzarellaen i biter. Bland kjøttdeigen med oliven og ost. Fyll tomatene med kjøttdeigblandingen. Sett tomatene i et ildfast fat, strø på parmesan og stek dem i ovnen i ca. 20 minutter ved 175 ℃.
  • Server tomatene med pasta eller ris og en salat til.
Kilde: frukt.no Foto: Astrid Hals
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest