Fylte-tomater
Til oppskriften

Fylte tomater

Fylte tomater kan serveres som en raffinert forrett, som en liten kveldsrett eller til middag f.eks. med pasta, ris eller salat til 
20-40 min
Middels
Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skjær et lokk av tomatene og ta ut innholdet. Skjær tomatinnholdet i biter. Skrell og hakk hvitløk og løk. Stek kjøttdeig og løk sammen i en panne. Tilsett tomathakket og basilikum. La røren surre i ca. 10 minutter og smak til med salt og pepper.
  • Del oliven i to og riv mozzarellaen i biter. Bland kjøttdeigen med oliven og ost. Fyll tomatene med kjøttdeigblandingen. Sett tomatene i et ildfast fat, strø på parmesan og stek dem i ovnen i ca. 20 minutter ved 175 ℃.
  • Server tomatene med pasta eller ris og en salat til.
Kilde: frukt.no Foto: Astrid Hals
Print