Reker-med-Gazpacho-1

Gazpacho med reker

Ca. 20 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Gazpacho er en kald tomatbasert grønnsakssuppe med opprinnelse fra Spania. Prøv gazpacho med reker, den passer godt til tapas eller som forrett. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Riv skallet av sitron og bland det med kajennepepper.
  • Vend inn rekene og la det hele tørrmarinere til suppen er ferdig.
  • Skjær paprika, sjalottløk, hvitløk, agurk og tomat i biter.
  • Legg noen grønnsaksbiter til siden, ha resten i en blender og kjør til en glatt, jevn suppe.
  • Spe med olivenolje mens maskinen kjører.
  • Smak til med saft av sitron, salt og pepper.
  • Ha rekene i suppen rett før servering.
  • Server suppen med grønnsaksbiter og gressløk drysset over.
Kilde: godfisk.no Foto: Tom Haga
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest