Meny
Gazpacho-
Gazpacho er en kald suppe og en spansk nasjonalrett med opphav i Andalucia. Den kan lages av ulike råvarer, men tomat er som regel en viktig del av suppen.
Porsjoner6
Ingredieser
Hvitløkkrutonger
Fremgangsmåte
  • Finhakk løk, tomater, agurk og paprika og bland det med hvitløkfeddet i en stor bolle.
  • Rør i tomarjuice, sukker, olje og eddik. Rør kraftig. La suppen stå i kjøleskapet noen timer før servering. Suppen serveres iskald med hvitløkkrutonger.
Hvitløkkrutonger
  • Sett ovnen på 200 °C.
  • Fjern brødskorpene og skjær brødskivene i terninger på 1 x 1 cm. Hell over olivenolje tilsatt hvitløk og vend brødterningene godt så oljen blir jevnt fordelt. Fordel terningene på et stekebrett og stek de i ovnen i 10-15 minutter til de er gylne og sprø. Vend de to ganger i løpet av steketiden.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter