Glasert-sjalottløk-2

Glasert sjalottløk

Under 20 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Søt, syrlig, deilig og litt klissete sjalottløk er det perfekte tilbehøret til retter av kalkun eller kylling. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • krell sjalottløk. Fres dem i en varm stekepanne med smør til de er møre, ca. 5 minutter.
  • Dryss over sukker, og la sukkeret smelte til karamell. Se til at det ikke brenner seg.
  • Riv sitronskall (kun det gule), bruk eventuelt et zestejern. Klem sitronsaft over løken i pannen, og ha i sitronskallet. Krydre med litt pepper. La løken steke til den har fått en fin blank overflate rundt det hele.
Kilde: matprat.no Foto: Mari Svenningsen
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest