Gnocchi-med-tomatsaus-og-squashbånd

Gnocchi med tomatsaus og squashbånd

Over 60 min
Middels
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Navnet Gnocchi betyr "liten klump", og er ikke ulik vår kumle eller raspeball - bare mindre. Server gnocchi med tomatsaus og bånd av squash med nyrevet parmesan over.
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Bak potetene med skall i ovn på 200 grader i ca. 1 time - til de er helt møre. Bruk en melen potetsort som Kerrs pink eller Pimpernel.
  • Skrell potetene mens de ennå er varme og mos dem med en gaffel eller potetmoser.
  • Avkjøl mosen litt og tilsett resten av ingrediensene.
  • Kna deigen raskt sammen. Den skal ikke bli seig.
  • Trill ut fingertykke pølser og del disse i 2 cm lange biter. Du kan gjerne klemme hver bit med en gaffel for å få et mønster.
  • Kok opp rikelig med vann tilsatt litt salt.
  • Ha i gnocchiene og kok dem til de flyter opp - 2-3 minutter. Bruk en hullsleiv til å ta dem opp med.
  • Server gnocchi med varm tomatsaus og bånd av squash som er dyppet i vannkjelen etter at gnocchiene er ferdige.
  • Dryss over revet parmesan og server.

Tips

  • Gnocchi kan lages på forhånd og oppbevares i kjøleskap eller fryser. Gnocchi kan også stekes.
Kilde: frukt.no
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest