Rabarbrasuppe1

God og fyldig rabarbrasuppe

20-40 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Rabarbra hører til om sommeren. Med en stor skje vaniljekesam, rømme, vaniljeyoghurt, crème fraîche eller vaniljeis blir suppen fullkommen. Suppen smaker like godt kald som varm.
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Rens og skyll rabarbraen og skjær den i små biter. Kok opp vannet i en stor kjele og ha i rabarbrabitene, sammen med en del av sukkeret.
  • Rør potetmelet ut i litt kaldt vann før du heller det i suppen under omrøring
  • Splitt vaniljestangen i to (på langs). Tilsett kanel og vaniljestangen. Kok rabarbraen til den er mør og suppen begynner å tykne. Rør av og til. Smak til med resten av sukkeret. (noen rabarbra typer er surere enn andre).
  • Avkjøl suppen. La kanel og vaniljestangen ligge i suppen så lenge som mulig for å trekke ut smaken fra ingrediensene.
  • Server suppen lun eller avkjølt med vaniljekesam, rømme, vaniljeyoghurt, crème fraîche eller vaniljeis.
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest