Meny
Grateng med cherrytomater
Porsjoner4
Ingredieser
Fremgangsmåte
  • Forvarm ovnen til 190 °C.
  • Smør en rund, ildfast form som tar ca. halvannen liter. Legg cherrytomatene i formen, og dryss over urtene og halvparten av osten.
  • Pisk sammen mel og egg til en klumpefri røre. Visp inn creme fralche og melk litt om gangen til en tynn, klumpefri røre. Smak til med salt og pepper.
  • Hell røren forsiktig over tomatene, og dryss resten av osten over. Stek gratengen i 40-45 minutter, til den er gjennomstekt og luftig. Dekk formen med aluminiumsfolie hvis overflaten ser ut til å bli for brun.
  • La gratengen stå i et par minutter før servering. Server den varm, eller avkjøl, og server den ved romtemperatur.
Server en god grønn salat eller godt brød til!

    Share on facebook
    Share on pinterest
    Share on email

    Populære oppskrifter