Grateng med cherrytomater

Grateng med cherrytomater
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Forvarm ovnen til 190 °C.
  • Smør en rund, ildfast form som tar ca. halvannen liter. Legg cherrytomatene i formen, og dryss over urtene og halvparten av osten.
  • Pisk sammen mel og egg til en klumpefri røre. Visp inn creme fralche og melk litt om gangen til en tynn, klumpefri røre. Smak til med salt og pepper.
  • Hell røren forsiktig over tomatene, og dryss resten av osten over. Stek gratengen i 40-45 minutter, til den er gjennomstekt og luftig. Dekk formen med aluminiumsfolie hvis overflaten ser ut til å bli for brun.
  • La gratengen stå i et par minutter før servering. Server den varm, eller avkjøl, og server den ved romtemperatur.
  • Server en god grønn salat til, eller godt brød!
Del meg da vel!
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Populære oppskrifter den siste uken