Meny
Grateng med vossakorv og rosenkål
Det å lage ordentlig middag til familien i en travel førjulstid er ikke alltid like høyt prioritert. Men her har du en rett som til fulle beviser at hurtigmat godt kan lages fra bunnen! I tillegg skaper den god førjulsstemning rundt middagsbordet. 
Porsjoner4
Ingredieser
Fremgangsmåte
  • Forvarm ovnen til 250 ºC.
  • Ta av skinnet på vossakorv og skjær den i små terninger.
  • Kok rosenkål i lettsaltet vann i ca. 4 minutter.
  • Stek løk i en kjele sammen med vossakorven. Ha i rosenkål og fløte og kok opp.
  • Rør inn halvparten av osten. Hell blandingen i en ildfast form. Strø over resten av osten. Stek gratengen på 250 ºC i 10 minutter i øverste del av stekeovnen.
  • Server gjerne med ris og salat.

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter