Gratinert-kjøttpudding1
Til oppskriften

Gratinert kjøttpudding

Over 60 min
Middels
Middag
PORSJONER6

Ingredieser

Gratinering

Fremgangsmåte

  • Forvarm stekovnen til 175℃
  • Legg karbonadedeigen i en bolle eller kjøkkenmaskin. Tilsett sjampinjong suppen rett fra boksen, ikke utspedd. Egg, griljermel, løk, potetmel, salt, pepper og worchestersaus.
  • Arbeid deigen sammen til den er smidig og godt blandet.
  • Smør en ildfast form med litt smør. Form farsen til et langt brød midt i formen. Sett den inn på rist midt i ovnen. Stek ca. 1 time.
  • Taut formen ut og sett opp varmen til 225 grader. Legg ost på puddingen og sett formen inn på nytt. La det stå til overflaten har fin farge og osten har smeltet.
  • Hell eventuelt på litt vann rundt farsen like før den tas ut av ovnen.
  • Skjær kjøttpuddingen i skiver.
  • Server med en god potetmos >> og erter til.
Print