Gratinert krabbe

Gratinert-krabbe-1
20-40 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling

Gratinert krabbe

En klassisk måte å tilberede krabben på når du ønsker en variasjon til krabbe naturell. Her kan du bruke både hele og fylte krabbeskall. 
PORSJONER4

Ingredieser

Tilbehør

Fremgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 180 °C.
  • Ta ut alt kjøttet fra krabbeskallet, og legg skallet til side.
  • Finhakk oregano, persille, sjalottløk og paprika, og surr i olje i ca 2-3 minutter til det er mørt.
  • Avkjøl blandingen og rør den sammen med krabbekjøttet.
  • Rør inn kremfløte og smak til med saft av sitron, salt og pepper.
  • Skrubb og tørk krabbeskalllene og fyll dem med krabbemassen.
  • Ha ost over og gratiner krabbene midt i stekeovnen i ca. 10 minutter. De skal bli gylne og gjennomvarme.
  • Server krabbeskallene straks med salat og brød ved siden av.
Kilde: godfisk.no Foto: Kim Holthe
Populære oppskrifter den siste uken