Gratinerte-polser-med-aubergine
Til oppskriften

Gratinerte pølser med aubergine

Kjedelig med pølser? Prøv denne retten med gratinerte pølser og aubergine, og du ombestemmer deg tvert. 
40-60 min
Middels
Grateng, Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skjær pølser og aubergine i skiver på langs. Stek pølse- og aubergineskivene hver for seg raskt på begge sider.
  • Fres løk og hvitløk i litt olje, tilsett salt, pepper og tomater. Kok opp og la det koke til all væsken har fordampet. Smak til med basilikum.
  • Rør sammen kesam/cottage cheese, revet ost, egg, melk og krydder. Legg pølser, aubergine og tomatblandingen lagvis i en smurt ildfast form og hell over ostekremen.
  • Stek på 200 °C i 30-40 minutter.
  • Server med en salat av for eksempel tomat, salatblad, løk, oliven og basilikum. Brød er godt til.
Kilde: matprat.no Foto: Mari Svenningsen
Print