Gratinerte pølser med aubergine

Gratinerte-polser-med-aubergine
40-60 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling

Gratinerte pølser med aubergine

Kjedelig med pølser? Prøv denne retten med gratinerte pølser og aubergine, og du ombestemmer deg tvert. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skjær pølser og aubergine i skiver på langs. Stek pølse- og aubergineskivene hver for seg raskt på begge sider.
  • Fres løk og hvitløk i litt olje, tilsett salt, pepper og tomater. Kok opp og la det koke til all væsken har fordampet. Smak til med basilikum.
  • Rør sammen kesam/cottage cheese, revet ost, egg, melk og krydder. Legg pølser, aubergine og tomatblandingen lagvis i en smurt ildfast form og hell over ostekremen.
  • Stek på 200 °C i 30-40 minutter.
  • Server med en salat av for eksempel tomat, salatblad, løk, oliven og basilikum. Brød er godt til.
Kilde: matprat.no Foto: Mari Svenningsen
Del meg da vel!
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Populære oppskrifter den siste uken