Gravet-hjort-med-syltet-oppblanding

Gravet hjort med syltet soppblanding

Over 60 min
Avansert
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Det er noe helt spesielt med hjort! Prøv gravet hjort som forret eller som en smårett, norsk vilt smaker fantastisk! 
PORSJONER4

Ingredieser

Syltet soppblanding

Fremgangsmåte

  • Gravet hjort: Bland alt sammen i en bolle og gni miksen på filéten. Legg den i kjøleskapet med lokk på i minst ett døgn.
  • Syltet soppblanding: Kok opp alt sammen i en kjele og la det småkoke i 5-6 minutter. Sil av kraften og avkjøl soppen på et papir.
  • Til servering: Hjortefiléten skjæres i tynne skiver og legges pent på tallerken. Soppen fordeles fint rundt kjøttet.
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest