Gresk-lammegryte-med-grønnsaker-1
Til oppskriften

Gresk lammegryte med grønnsaker

Gresk lammegryte med grønnsaker er en smaksbombe. Denne kan du invitere gjester på. Server den gjerne med kokte poteter eller potetmos til. 
40-60 min
Middels
Middag
Hellas
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skjær kjøttet i biter, ca. 2x2 cm. Bland sammen mel, salt og pepper og vend kjøttet i blandingen.
  • Skrell løken og skjær den i skiver. Del tomatene i båter. Ha olje i en gryte og brun kjøttet lett. Tilsett løken, tomater og finhakket hvitløk.
  • La det trekke under lokk på svak varme i ca. 30 minutter. Tilsett bønnene og la gryten trekke i ca. 15 minutter til.
  • Tilsett saften av en halv sitron, og smak til med salt og pepper.
  • Server lammegryten med kokte poteter eller potetmos >>.
Kilde: frukt.no Foto: Synnøve Dreyer
Print