Gresk-lammegryte-med-grønnsaker-1

Gresk lammegryte med grønnsaker

40-60 min
Middels
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Gresk lammegryte med grønnsaker er en smaksbombe. Denne kan du invitere gjester på. Server den gjerne med kokte poteter eller potetmos til. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skjær kjøttet i biter, ca. 2x2 cm. Bland sammen mel, salt og pepper og vend kjøttet i blandingen.
  • Skrell løken og skjær den i skiver. Del tomatene i båter. Ha olje i en gryte og brun kjøttet lett. Tilsett løken, tomater og finhakket hvitløk.
  • La det trekke under lokk på svak varme i ca. 30 minutter. Tilsett bønnene og la gryten trekke i ca. 15 minutter til.
  • Tilsett saften av en halv sitron, og smak til med salt og pepper.
  • Server lammegryten med kokte poteter eller potetmos >>.
Kilde: frukt.no Foto: Synnøve Dreyer
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest