MP_1600x1067_ae26b-1

Gresk omelett

Under 20 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Du finner alltids noe i kjøleskapet eller matskuffen som kan kombineres med egg i en omelett eller eggepanne. Et par artisjokker, litt fetaost og paprika blir til en deilig, gresk omelett. 
PORSJONER2

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Visp sammen egg, vann, salt og pepper. Bland inn fetaost og persille.
  • Fres artisjokkbiter og paprika i litt margarin.
  • Hell i eggeblandingen og trekk den stivnede røren inn mot midten. La omeletten steke noen sekunder før den brettes dobbelt.
  • Server varm med en god salat.
  • I stedet for å brette omeletten dobbelt kan du legge over lokk og la omeletten stivne som en eggepanne ved svak varme.
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest