Gresk-tomatpai

Gresk pai

Over 60 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Lag en herlig sommerlig pai som vekker ferieminner! I Hellas bruker de mye tomater, og sammen med fetaost og oliven er dette en smaksrik pai. Godt med en grønn salat til.
PORSJONER4

Ingredieser

Fyll

Fremgangsmåte

  • Tin butterdeigen og kjevl den ut. Legg den i en ildfast paiform.
  • Del tomater i båter og løk i tynne båter. Smelt smøret og stek løken litt i pannen. Fordel tomater, løk og oliven i paiskallet. Smuldre over fetaost og strø på hakket timian. Slå over litt olivenolje.
  • Stek paien ved 200 grader C i ca. 20 minutter.
  • Server paien varm eller kald.
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest