Greske kjøttboller

Greske lammekjøttboller med salat og tzatziki

20-40 min
Middels
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Forvarm ovnen til 250 ° C.
  • Ha kvernet kjøtt i en bolle. Riv løken, og rør den inn i kjøttet. Tilsett hvitløk, brødrasp, mynte og persille. Smak godt til med salt og pepper. Rør ingrediensene godt sammen. Tilsett sammenpisket egg, og bland til det binder seg.
  • Hvis du bruker trespidd så legg de i kaldt vann i ca 15 min (4 porsjoner). Fukt hendene, og form kjøtt blandingen til 16 små boller. Tre de på 4 spidd.
  • Grill de midt i ovnen i ca 10 minutter. Snu de med jevne mellomrom så de blir stekt på alle sider.
  • Server kjøttbollene med: gresk salat >>
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest