Gresskarmos-med-salvie-og-chili-1

Gresskarmos med salvie, chili og parmesan

20-40 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Gresskarmos - her laget av butternut-gresskar - er et kjempegodt alternativ f.eks. til kålrotstappe eller potetstappe. Smak til med hakkede friske krydderurter. Chili og parmesan gir en herlig og pikant smak.
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Smelt smøret i en kjele over svak varme. Tilsett hakket frisk salvie og la det surre i et minutt.
  • Skjær gresskar i terninger og tilsett kjelen med smør sammen med hakket rød chili.
  • La gresskarterningene surre på svak varme under lokk i 15-20 minutter eller til gresskarterningene er møre. Rør om av og til.
  • Mos gresskarterningene med en potetmoser eller med en gaffel.
  • Rør parmesan og crème fraîche og smak til med salt og pepper.
Kilde: frukt.no Foto: Jon Marius Nilsson
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest