Gresskarpuré

Gresskarpuré

20-40 min
Middels
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Gresskarpuré har en søt og god smak og passer kjempegodt til for eksempel kaldt kjøtt. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skrell gresskaret, ta ut kjernene og del kjøttet i små biter. Kok fruktkjøttet i lettsaltet vann ca. 10 min. Mos gresskarkjøttet til fin pure. Smelt halvparten av smøret i en panne og surr kavringen til den er sprø og gyllen.
  • Kok opp pureen og la den trekke på svak varme slik at noe kraft fordamper og mosen blir passe tykk. Tilsett resten av smøret og kok videre under omrøring. Smak til med salt og pepper. Rør inn knust kavring og fløte like før servering.
Kilde: frukt.no
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest