Gressløkpoteter-og-sommersalat-1

Gressløkpoteter og sommersalat

20-40 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Nypoteter sammen med en herlig og sommerlig salat av hjertesalat, rømme og gressløk. Et nydelig måltid med sesongens beste råvarer. 
PORSJONER4

Ingredieser

Sommersalat med rømmedressing

Fremgangsmåte

  • Skrubb potetene med en grønnsaksbørste og kok dem møre i saltet vann. Hell av kokevannet og damp potetene godt.
  • Ha smøret i kjelen, vend potetene i smøret og dryss over hakket gressløk.
  • Skyll hjertesalatbladene og la de renne godt av. Riv dem i mindre biter.
  • Visp rømmen stiv med sitron og smak til med sukker og gressløk.
  • Vend dessingen lett inn i salaten.
  • Server nykokte gressløkpoteter og sommersalat som en egen rett, eller som tilbehør til annen middag, f.eks. fisk.
Kilde: frukt.no Foto: Anders Martinsen
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest