Gressløkpoteter-og-sommersalat-1
Til oppskriften

Gressløkpoteter og sommersalat

Nypoteter sammen med en herlig og sommerlig salat av hjertesalat, rømme og gressløk. Et nydelig måltid med sesongens beste råvarer. 
20-40 min
Enkel
Salater
PORSJONER4

Ingredieser

Sommersalat med rømmedressing

Fremgangsmåte

  • Skrubb potetene med en grønnsaksbørste og kok dem møre i saltet vann. Hell av kokevannet og damp potetene godt.
  • Ha smøret i kjelen, vend potetene i smøret og dryss over hakket gressløk.
  • Skyll hjertesalatbladene og la de renne godt av. Riv dem i mindre biter.
  • Visp rømmen stiv med sitron og smak til med sukker og gressløk.
  • Vend dessingen lett inn i salaten.
  • Server nykokte gressløkpoteter og sommersalat som en egen rett, eller som tilbehør til annen middag, f.eks. fisk.
Kilde: frukt.no Foto: Anders Martinsen
Print