Grilet teriyakibiff
Til oppskriften

Grilet teriyakibiff

Grillet teriyakibiff er en spennende og litt annerledes middagsrett. Siden retten består av løvtynne skiver av kjøtt, går det lynraskt å marinere. Hvorfor ikke prøve en asiatisk grillmiddag i dag? 
40-60 min
Enkel
Asiatisk, Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Potetsalat

Dressing

Fremgangsmåte

  • Skjær mørbradbiff i ca. 1 cm tykke skiver. Ha dem sammen med teriyakisaus i en plastpose og la kjøttet marinere i minimum 30 minutter.
  • Det er enklere å skjære løvtynne skiver av mørbrad hvis den er halvfryst.
  • Kok potet, avkjøl litt og del dem i skiver. Skjær purre, reddik og paprika i skiver, finhakk chili og gressløk. Ha alt over i en bolle og bland lett.
  • Bland sammen ingrediensene til dressingen og hell over potetsalaten. Vend forsiktig slik at dressingen fordeler seg godt.
  • Grill kjøttet raskt på sterk varme ca. 2 minutter per side.
  • Serveres gjerne med ris.
Kilde: matprat.no Foto: Astrid Hals
Print