Grillede-kyllinglår-med-stuede-gulrøtter-1

Grillede kyllinglår med stuede gulrøtter

20-40 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Stuing har vært en tradisjonell måte å server grønnsaker på her i landet. Ved å servere grønnsakene på denne måten får man på en måte grønnsaker og saus i ett. Her har vi servert gulrotstuing til grillede kyllinglår. 
PORSJONER4

Ingredieser

hvit saus

Fremgangsmåte

  • Varm kyllinglår i stekeovnen på 180 °C i ca. 15 minutter eller til de er gjennomvarme.
  • Skrell gulrot og skjær dem i terninger. Kok gulrotbitene såvidt møre i lettsaltet vann og hell av vannet.
  • Smelt smør i en gryte og tilsett hvetemel til blandingen slipper gryten. Spe med melk mens du rører og la sausen koke i minst 5 minutter. Smak til med salt, pepper og revet muskat. Vend inn gulrot og hakket persille.
  • Server med kokte poteter.
  • Gulrotstuing passer også godt til fisk eller koteletter.
Kilde: matprat.no Foto: Synnøve Dreyer
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest