Grillet biff med bulgursalat
Til oppskriften

Grillet biff med bulgursalat

En frisk, spennende og sunn middag. 
20-40 min
Middels
Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Bulgursalat

Kald tomat- og aprikos saus

Fremgangsmåte

  • Hakk løk og hvitløk til sausen. Ha det over i en hurtigmikser, sammen resten av ingrediensene. Kjør alt til en jevn saus.
  • Hell sausen over i en gryte, kok opp og avkjøl før servering.
  • Hell kokende vann over bulguren og la det svelle i ca. 30 minutter.
  • Finhakk rødløk, tomat og agurk og skjær vårløken i ringer. Bland grønnsakene godt sammen med bulguren.
  • Strø salt og pepper på biffene og grill dem på middels sterk varme i 2-3 minutter på hver side. Når kjøttsaften begynner å piple på oversiden kan du snu skivene og steke dem videre til rosa kjøttsaft pipler frem.
Kilde: matprat.no Foto: Mari Svenningsen
Print