Grillet biff med jordbær og bønnesalat

Grillet biff med jordbær og bønnesalat

Under 20 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Jordbær og grillmat er en del av den norske sommeren. Grillet biff med jordbær- og bønnesalat har begge deler! 
PORSJONER4

Ingredieser

Jordbær- og bønnesalat

Dressing

Fremgangsmåte

  • Kok aspargesbønner i lettsaltet vann til de er knapt møre, ca. 2 minutter. Løft bønnene over i iskaldt vann. Da beholder de den flotte grønnfargen.
  • Rens og del jordbær i fire. Lag oljedressing av mynte, olje, sitron, salt og pepper. Bland bønner og jordbær sammen med dressingen, smuldre fetaost over.
  • Pensle biffer med olje og krydre med salt og pepper. Grill biffene på middels sterk varme i 2-3 minutter på hver side. Når kjøttsaften begynner å piple på oversiden kan du snu biffene, og steke dem videre til rosa kjøttsaft pipler frem. La kjøttet hvile noen minutter før servering.
  • Server grillet biff med jordbær- og bønnesalat.
Kilde: matprat.no Foto: Veslemøy Vråskar
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest