Grillet biff med jordbær og bønnesalat
Til oppskriften

Grillet biff med jordbær og bønnesalat

Jordbær og grillmat er en del av den norske sommeren. Grillet biff med jordbær- og bønnesalat har begge deler! 
Under 20 min
Middels
Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Jordbær- og bønnesalat

Dressing

Fremgangsmåte

  • Kok aspargesbønner i lettsaltet vann til de er knapt møre, ca. 2 minutter. Løft bønnene over i iskaldt vann. Da beholder de den flotte grønnfargen.
  • Rens og del jordbær i fire. Lag oljedressing av mynte, olje, sitron, salt og pepper. Bland bønner og jordbær sammen med dressingen, smuldre fetaost over.
  • Pensle biffer med olje og krydre med salt og pepper. Grill biffene på middels sterk varme i 2-3 minutter på hver side. Når kjøttsaften begynner å piple på oversiden kan du snu biffene, og steke dem videre til rosa kjøttsaft pipler frem. La kjøttet hvile noen minutter før servering.
  • Server grillet biff med jordbær- og bønnesalat.
Kilde: matprat.no Foto: Veslemøy Vråskar
Print