Grillet breiflabb i marinade

Grillet breiflabb i marinade
20-40 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling

Grillet breiflabb i marinade

Breiflabb er en fast fisk som passer bra som grillmat. Den tåler også tøffe smaker, som i denne oppskriften, der du marinerer den i en urteblanding og serverer den med salsa. 
PORSJONER4

Ingredieser

Marinade
Mangosalsa

Fremgangsmåte

  • Skjær breiflabb i serveringsstykker.
  • Finhakk hvitløk og urtene til marinaden og bland dem med saft av sitron, olivenolje, salt og pepper.
  • Legg breiflabbstykkene i marinaden i ca. 30 minutter.
  • Ta fisken opp av marinaden og tørk den godt. Pensle med litt olje og legg den på god varm grill.
Grønnsaksspyd
  • Skrell løk og gi dem et oppkok i vann.
  • Træ løk og cherrytomater vekselvis på spyd, pensle med olje og dryss over litt salt og pepper.
  • Grill spydene rett på varm grill, snu dem ofte.
Mangosalsa
  • Finhakk ingrediensene til salsa og bland dem med saften av lime. La salsaen trekke ca. 2 timer i kjøleskap slik at smakene får blande seg godt.
  • Server grillet breiflabb med grønnsaksspyd og mangosalsa.
Del meg da vel!
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Populære oppskrifter den siste uken