Grillet breiflabb i marinade
Til oppskriften

Grillet breiflabb i marinade

Breiflabb er en fast fisk som passer bra som grillmat. Den tåler også tøffe smaker, som i denne oppskriften, der du marinerer den i en urteblanding og serverer den med salsa. 
20-40 min
Middels
Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Marinade

Mangosalsa

Fremgangsmåte

  • Skjær breiflabb i serveringsstykker.
  • Finhakk hvitløk og urtene til marinaden og bland dem med saft av sitron, olivenolje, salt og pepper.
  • Legg breiflabbstykkene i marinaden i ca. 30 minutter.
  • Ta fisken opp av marinaden og tørk den godt. Pensle med litt olje og legg den på god varm grill.

Grønnsaksspyd

  • Skrell løk og gi dem et oppkok i vann.
  • Træ løk og cherrytomater vekselvis på spyd, pensle med olje og dryss over litt salt og pepper.
  • Grill spydene rett på varm grill, snu dem ofte.

Mangosalsa

  • Finhakk ingrediensene til salsa og bland dem med saften av lime. La salsaen trekke ca. 2 timer i kjøleskap slik at smakene får blande seg godt.
  • Server grillet breiflabb med grønnsaksspyd og mangosalsa.
Print