Grillet entrecôte i balsamicogrønn peppermarinade, servert med byggrynsalat og grillet Flavancetomat

Grillet entrecôte i balsamicogrønn peppermarinade

20-40 min
Middels
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Grillet entrecôte i balsamicogrønn peppermarinade, servert med byggrynsalat og grillet Flavancetomat
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Brun kjøttet godt. Rør sammen balsamicoeddik, grønn pepper og søt soyasaus. Ha marinaden i en plastpose. Legg det brunede kjøttet til marinering i 1 døgn. Dagen etter porsjoneres kjøttet i skiver/biffer og grilles først på direkte varme for så å ferdiggrilles på indirekte varme. Krydre kjøttet med Maldonsalt ved servering.
  • Legg byggrynene i kaldt vann over natten. Kok i lettsaltet vann i ca. 15 minutterer. Sil av vannet og rør i olivenolje. Tilsett så resterende ingredienser og løft grynene forsiktig inn i salaten. Vend til slutt inn Ruccolasalat.
  • Skjær ut stilkfestet i tomatene. Lag et snitt i toppen og stikk et skivet fedd hvitløk i hver. Sett tomatene i en liten form av engangsaluminium. Ha på olivenolje, salt og pepper. Grill under lokk i ca. 15 minutter.
  • *  eller annen tomat med god kjøttfylde
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest