Grillet-entrecôte-med-fylt-søtpotet-1

Grillet entrecôte med fylt søtpotet

Over 60 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
En saftig, mør entrecôte er noe av det beste en kan grille. Servert med fylt søtpotet med fetaost og soltørket tomat er dette ekte festmat! 
PORSJONER6

Ingredieser

Fylt søtpotet

Fremgangsmåte

  • Pensle søtpoteten med olje og stikk noen hull i skinnet med en gaffel. Grill søtpotet i aluminiumsfolie på indirekte varme til de er møre, ca. 50 minutter. Tiden varierer etter størrelsen.
  • Rist pinjekjerner i en tørr panne. Avkjøl. Kok aspargesbønner i lettsaltet vann til de er knapt møre, ca. 2 minutter. Løft bønnene over i isvann, da beholder de den flotte grønnfargen. Kutt aspargesbønner i små biter. Bland sammen aspargesbønner, pinjekjerner, oliven, soltørket tomat og bladpersille i en bolle. Smuldre feta over.
  • Pensle entrecôtene med olje, krydre med salt og pepper. Brun raskt på direkte varme på grillen, grill videre på indirekte varme i 3-4 minutter på hver side (avhengig av tykkelsen).
  • Snitt potetene på langs og ha i fyllet med feta og soltørket tomat. Bland persille i smør.
  • Server grillet entrecôte med persillesmør og fylt søtpotet.
Kilde: matprat.no
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest