Entrecôte-med-gronnsakspyd-og-basilikumcouscous
Til oppskriften

Grillet entrecôte med grønnsaksspyd og basilikumcouscous

Sommeren er kort og bør nytes ute så ofte det er mulig. Derfor foreslår vi å bruke grillen som utekjøkken og servere en smakfull biff til middag. Med grønnsakstilbehøret på egne spyd er det enkelt å få både biff og grønnsaker passe mye stekt. 
20-40 min
Middels
Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Kok couscous etter anvisning på pakken. Grovhakk basilikum og finhakk løk. Stek løken gyldln i en kjele med margarin. Bland inn varm couscous. Rør inn basilikum til slutt.
  • Skrell sjalottløken, skyll tomatene og del squashen i halve skiver. Tre grønnsakene på spyd. Pensle med olje og ha på salt og pepper. Grill spydene på middels sterk varme i ca. 5 minutter, mens du snur dem ofte.
  • Pensle entrecôtene med olje og krydre med salt og peppermix. Grill dem på middels sterk varme i 3-4 minutter på hver side (avhengig av tykkelsen). Når kjøttsaften begynner å piple på oversiden kan du snu skivene og steke dem videre til rosa kjøttsaft pipler frem.
Print