Entrecôte-med-gronnsakspyd-og-basilikumcouscous

Grillet entrecôte med grønnsaksspyd og basilikumcouscous

20-40 min
Middels
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Sommeren er kort og bør nytes ute så ofte det er mulig. Derfor foreslår vi å bruke grillen som utekjøkken og servere en smakfull biff til middag. Med grønnsakstilbehøret på egne spyd er det enkelt å få både biff og grønnsaker passe mye stekt. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Kok couscous etter anvisning på pakken. Grovhakk basilikum og finhakk løk. Stek løken gyldln i en kjele med margarin. Bland inn varm couscous. Rør inn basilikum til slutt.
  • Skrell sjalottløken, skyll tomatene og del squashen i halve skiver. Tre grønnsakene på spyd. Pensle med olje og ha på salt og pepper. Grill spydene på middels sterk varme i ca. 5 minutter, mens du snur dem ofte.
  • Pensle entrecôtene med olje og krydre med salt og peppermix. Grill dem på middels sterk varme i 3-4 minutter på hver side (avhengig av tykkelsen). Når kjøttsaften begynner å piple på oversiden kan du snu skivene og steke dem videre til rosa kjøttsaft pipler frem.
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest