Grillet-entrecôte-med-parmesangrillede-potetbaater

Grillet entrecôte med parmesangrillede potetbåter

20-40 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Vask potetene godt. Skjær dem i båter. Bland potetbåtene med olje, krydder og parmesan.
  • Legg blandingen på aluminiumsfolie og rull sammen sidene på folien til en kant. Legg pakken på grillen i ca 20 minutter og vend blandingen av og til. Når det er ca 5 minutter igjen, legg over spinatbladene og vend inn.
  • Pensle entrecôtene med grillglazen. Grill dem på middels sterk varme i 3-4 minutter på hver side (avhengig av tykkelsen).
  • Når kjøttsaften begynner å piple på oversiden kan du snu skivene og steke de videre til rosa kjøttsaft pipler frem. Pensle med grillglaze underveis.
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest