Grillet-entrecôte-med-parmesangrillede-potetbaater
Til oppskriften

Grillet entrecôte med parmesangrillede potetbåter

20-40 min
Enkel
Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Vask potetene godt. Skjær dem i båter. Bland potetbåtene med olje, krydder og parmesan.
  • Legg blandingen på aluminiumsfolie og rull sammen sidene på folien til en kant. Legg pakken på grillen i ca 20 minutter og vend blandingen av og til. Når det er ca 5 minutter igjen, legg over spinatbladene og vend inn.
  • Pensle entrecôtene med grillglazen. Grill dem på middels sterk varme i 3-4 minutter på hver side (avhengig av tykkelsen).
  • Når kjøttsaften begynner å piple på oversiden kan du snu skivene og steke de videre til rosa kjøttsaft pipler frem. Pensle med grillglaze underveis.
Print