Grillet-eple-og-rabarbrakompott-1

Grillet eple- og rabarbrakompott

Under 20 min
Enkel
Skriv ut oppskriften Legg oppskriften til din samling
Når man er ferdig med å grille hovedretten, er det ofte god varme igjen på grillen. Denne varmen er perfekt for en dessert. All frukt kan grilles, og lune frukter og varme bær smaker utrolig godt f.eks. med vaniljeis eller vaniljekesam. Her har vi brukt eple, rabarbra og jordbær. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Skrell eplene, fjern kjernehusene og del den i biter. Skjær rabarbraen i ca. 1 cm tykke skiver. Bland med eplebitene og legg det på et stort ark grillfolie. Dryss over kanel og sukker.
  • Lukk foliepakken og grill den på direkte varme til eplene er møre - ca. 10 minutter.
  • Ha gjerne jordbær i på slutten slik at de også blir litt lune.
  • Server kompotten med vaniljeis.
Kilde: frukt.no Foto: Synnøve Dreyer
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Stikkord for denne oppskriften