Meny
Grillet flintstek
Flintstek er populær grillmat for hele familien. Gjerne servert sammen med annen grillmat som pølser og grillspyd. Legg maiskolber på grillen og tilbered en deilig mozzarellasalat. 
Porsjoner2
Ingredieser
Tomat- og mozzarellasalat
Fremgangsmåte
  • Lag små snitt i svoren, slik at den ikke krøller seg når den legges på grillen. Pensle litt olje på flintsteken og gni inn salt og pepper.
  • Grill den i 15-20 minutter. Grill den på sterk varme de første 5 minuttene (ca. 2 minutter på hver side). Snu den ofte mot slutten.
  • La flintsteken hvile 10 minutter. Legg på maiskolber. Flintsteken kan du dele i 2 eller 4 stykker og spise som biff eller skjær den i skiver som en stek..
  • Skjær tomat og ost i skiver og anrett på et fat. Bland sammen olje, eddik og pepper og hell over. Topp med basilikumblader.
Server flintstek med maiskolbe, tomat- og mozzarellasalat og grillsaus.
    Kilde: matprat.no Foto: Astrid Hals

    Share on facebook
    Share on pinterest
    Share on email

    Populære oppskrifter