Grillet flintstek

Grillet flintstek med tomat- og mozzarellasalat

20-40 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Flintstek er populær grillmat for hele familien. Gjerne servert sammen med annen grillmat som pølser og grillspyd. Legg maiskolber på grillen og tilbered en deilig mozzarellasalat. 
PORSJONER2

Ingredieser

Tomat- og mozzarellasalat

Fremgangsmåte

  • Lag små snitt i svoren, slik at den ikke krøller seg når den legges på grillen. Pensle litt olje på flintsteken og gni inn salt og pepper.
  • Grill den i 15-20 minutter. Grill den på sterk varme de første 5 minuttene (ca. 2 minutter på hver side). Snu den ofte mot slutten.
  • La flintsteken hvile 10 minutter. Legg på maiskolber. Flintsteken kan du dele i 2 eller 4 stykker og spise som biff eller skjær den i skiver som en stek..
  • Skjær tomat og ost i skiver og anrett på et fat. Bland sammen olje, eddik og pepper og hell over. Topp med basilikumblader.
  • Server flintstek med maiskolbe, tomat- og mozzarellasalat og grillsaus.
Kilde: matprat.no Foto: Astrid Hals
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest