Grillet-kyllinglår-med-kålsalat-1

Grillet kyllinglår med kålsalat

Under 20 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling
Grillet kyllinglår er noe av det enkleste du kan legge på grillen. Servert med en frisk og syrlig kålsalat med smak av kokos og lime kan du drømme deg til sydligere strøk. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Bland sammen rødkål, kokos, nøtter og limeskall. Hell i olje og smak til med limesaft, salt og pepper.
  • Bruk gjerne tørket kokos i stedet for fersk. Husk da å riste den litt i en tørr stekepanne først.
  • Varm grillet kyllinglår på grillen i 10-15 minutter, eller til de er gjennomvarme.
  • Server grillet kyllinglår med kålsalat.
Kilde: matprat.no Foto: Mari Svenningse
Populære oppskrifter siste uke
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest