Grillet-kyllinglår-med-lun-potetsalat-1-1

Grillet kyllinglår med lun potetsalat

Under 20 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Med ferdiggrillede kyllinglår er middagen aldri langt unna. Potetsalaten lager du mens kyllinglårene blir varme i ovnen. 
PORSJONER4

Ingredieser

Fremgangsmåte

  • Del potet i to, og legg dem i en ildfast form. Dryss over olje, krydre med salt og pepper, og vend litt på potetene slik at krydderet blir jevnt fordelt. Sett formen i ovn på 200 °C i ca. 20 minutter.
  • Legg kyllinglår i en ildfast form, og varm dem i 15-20 minutter i ovnen sammen med potetene.
  • Beregn et ekstra kyllinglår til en storspist gjest.
  • Del tomat i fire. Ta ut kjernen og skjær tomatkjøttet i terninger.
  • Frys ned tomatkjernene og bruk dem i en tomatsaus senere.
  • Kutt purre i tynne skiver. Bland tomat, purre og kapers sammen med potetene de siste 10 minuttene av steketiden.
  • Server varme kyllinglår med den lune potetsalaten. Rømmedressing eller aïoli smaker også godt til.
Kilde: matprat.no Foto: Studio Dreyer-Hensley
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest