Meny
Grillet-kyllinglår-med-lun-potetsalat-1-1
Med ferdiggrillede kyllinglår er middagen aldri langt unna. Potetsalaten lager du mens kyllinglårene blir varme i ovnen. 
Porsjoner4
Ingredieser
Fremgangsmåte
  • Del potet i to, og legg dem i en ildfast form. Dryss over olje, krydre med salt og pepper, og vend litt på potetene slik at krydderet blir jevnt fordelt. Sett formen i ovn på 200 °C i ca. 20 minutter.
  • Legg kyllinglår i en ildfast form, og varm dem i 15-20 minutter i ovnen sammen med potetene.
  • Beregn et ekstra kyllinglår til en storspist gjest.
  • Del tomat i fire. Ta ut kjernen og skjær tomatkjøttet i terninger.
  • Frys ned tomatkjernene og bruk dem i en tomatsaus senere.
  • Kutt purre i tynne skiver. Bland tomat, purre og kapers sammen med potetene de siste 10 minuttene av steketiden.
  • Server varme kyllinglår med den lune potetsalaten. Rømmedressing eller aïoli smaker også godt til.
Kilde: matprat.no Foto: Studio Dreyer-Hensley

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter