Meny
Grillet-laks-med-asparges-og-urterømme-1-1
Om sommeren smaker det nydelig med grillet laks. Laksen kan du tilberede på utallige måter, men av og til er enkelt tilbehør som asparges og urterømme det beste.
Porsjoner4
Ingredieser
Urterømme
Fremgangsmåte
  • Pensle laksen med olje og dryss over salt og pepper.
  • Kok asparges i lettsaltet vann ca. 1 minutt og avkjøl i isvann.
  • Grill laksen i 2 minutt på hver side, og asparges i 1 minutt på hver side.
Urterømme
  • Press saften av lime. Bland sammen limesaft, lettrømme og finhakket persille.
  • Smak til med salt og pepper.
  • Server grillet laks med sitronsaft dryppet over, med asparges og urterømme ved siden av.
Kilde: godfisk.no Foto: Bent Raanes og Sarah Cameron Sørensen

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Populære oppskrifter