Grillet laks med fennikel

Grillet-laks-med-fennikel-1-1
20-40 min
Enkel
Skriv ut
Legg oppskriften til din samling

Grillet laks med fennikel

Det er lett å lykkes med laks på grillen, og smaker så godt at den av og til kan få følge av enkelt, men smakfullt tilbehør. Da velger du fennikel og gressløk!
PORSJONER4

Ingredieser

Tilbehør

Fremgangsmåte

  • Skjær laks i serveringsstykker, pensle dem med olje og dryss salt over.
  • Legg laksestykkene med skinnsiden ned i smurt dobbelrist.
  • Grill laksen i ca. 5 minutter med skinnsiden ned. Snu deretter risten og stek i 1-2 minutter på den andre siden.
  • Skjær fennikel i små biter, og rør dem sammen med lettrømme og hakket gressløk.
  • Server nygrillet laks med fennikelen og ruccolasalat.
Kilde: godfisk.no Foto: Kim Holthe
Del meg da vel!
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Populære oppskrifter den siste uken