Grillet-laks-med-fennikel-1-1
Til oppskriften

Grillet laks med fennikel

Det er lett å lykkes med laks på grillen, og smaker så godt at den av og til kan få følge av enkelt, men smakfullt tilbehør. Da velger du fennikel og gressløk!
20-40 min
Enkel
Middag
PORSJONER4

Ingredieser

Tilbehør

Fremgangsmåte

  • Skjær laks i serveringsstykker, pensle dem med olje og dryss salt over.
  • Legg laksestykkene med skinnsiden ned i smurt dobbelrist.
  • Grill laksen i ca. 5 minutter med skinnsiden ned. Snu deretter risten og stek i 1-2 minutter på den andre siden.
  • Skjær fennikel i små biter, og rør dem sammen med lettrømme og hakket gressløk.
  • Server nygrillet laks med fennikelen og ruccolasalat.
Kilde: godfisk.no Foto: Kim Holthe
Print