Grillet-laks-med-fennikel-1-1

Grillet laks med fennikel

20-40 min
Enkel
Print
Legg oppskriften til din samling og handleliste
Det er lett å lykkes med laks på grillen, og smaker så godt at den av og til kan få følge av enkelt, men smakfullt tilbehør. Da velger du fennikel og gressløk!
PORSJONER4

Ingredieser

Tilbehør

Fremgangsmåte

  • Skjær laks i serveringsstykker, pensle dem med olje og dryss salt over.
  • Legg laksestykkene med skinnsiden ned i smurt dobbelrist.
  • Grill laksen i ca. 5 minutter med skinnsiden ned. Snu deretter risten og stek i 1-2 minutter på den andre siden.
  • Skjær fennikel i små biter, og rør dem sammen med lettrømme og hakket gressløk.
  • Server nygrillet laks med fennikelen og ruccolasalat.
Kilde: godfisk.no Foto: Kim Holthe
Populære oppskrifter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest